Hvornår et det rigtigt at tage på ferie med en ny kæreste? Det kan være fristende, hvis du bliver inviteret til en badeferie straks at gå ind gang med at lede efter billige flybilletter til Kreta for eksempel. Men hvad skal du så lige være opmærksom på, når du overvejer en tur med en ny partner?

 

 • Kig meget indad. Er du helt og aldeles tryg ved denne person? Ved du, at alt, hvad han har fortalt om sig selv, er sandt? Hvis du kigger på hans Facebook og Instagram etc., passer det så med det indtryk, han har givet af sig selv? Hvis der bare er et rødt flag, som siger, at det er for tidligt, så sæt bremserne i, indtil du føler dig 100 procent sikker.
 • Er du klar til at tage på eventyr? Så gå i gang med planlægningen, men hold det til en lang weekend – ikke mere end 3 nætter.
 • Vær sikker på, at jeres forventninger er de samme. Hvis din forestilling om en tur til Mallorca er, at I slikker sol på stranden om dagen og er på bar om natten, og hans er, at I windsurfer og bare spiser middag om aftenen, vil turen ikke blive en succes. Vær også sikker på, at I vælger en destination, som I begge synes om.
 • Så er der det med sex. Hvis I allerede har haft sex – ja så er der intet bedre end feriesex, men har I ikke haft sex, er det vigtigt også at snakke om forventninger her, så I begge ved, hvor I står.
 • Hav en exit plan bare for din egen skyld. Er der et hotel tæt på, hvor du kan tage hen? Hvad vil det koste at ændre flybilletten, hvis du vil hjem tidligere? Du vil være mere afslappet, hvis du kender din situation, hvis det værste skulle ske.

 

Har du flere råd til andre, der overvejer at tage på ferie med en ny kæreste? Mit afsluttende råd er: Spar penge på flybilletten og brug dem i stedet på et mere lækkert hotel! Find de billige billetter online på steder som Momondo eller endnu bedre: Rejsepriser.

 

 

Hvordan finder man billige flybilletter?

 1. Gå ind på rejsepriser.dk

  Søg efter din destination og vælg den afgang og pris, der passer dig

 2. Bestil og betal

  Bestil med det samme, betal online – og du er klar til afgang!

 3. Hvad med flyforsinkelse?

  Skulle dit fly være forsinket, kan Rejsepriser.dk hjælpe dig med erstatning for forsinket fly!