Varmt og solrigt året rundt? Masser af se og opleve? Lyder det ikke skønt? Florida – også kaldet The Sunshine State – har alt dette.

 

Først vil vi lige minde dig om, at du kan søge om erstatning ved flyforsinkelse. Og ved flyvninger på mere end fire timer – som Florida jo er – kan du søge om erstatning ved flyforsinkelse og kan opnå en kompensation på op til cirka 4500 kr.

 

Du kan rejse til Florida hele året. Temperaturerne kommer sjældent under 20 grader – især når vi taler Sydflorida.

 

Floridas strande og temaparker er altid et stort trækplaster. Men der er meget mere at se og gøre.

 

Nordflorida har masser af natur og kultur at byde på. Og hvis du synes Sydflorida er for varmt, kan Nordflorida være et godt bud. Jacksonville Zoo er en god udflugt og Gainesville Butterfly Rainforest ligeså.

 

Østflorida byder på Kennedy Space Center. Tæt på finder du Orlando og alle temaparkerne; World Disney , Legoland samt Universal Studios.

 

Sydpå finder du Miami og Fort Lauderdale, hvor solen næsten altid skinner, og det er varmt. Besøg Jungle Island i Miami, hvor du kan se blandt andet hvide tigre etc. Tag børnene med på the interactive Miami Children’s Museum.

 

Kør en tur ned til Florida Keys og Key West. Turen derned er billedskøn, og du kan gøre stop på nogle af øerne på vejen. Her finder du lækker seafood, og husk at prøve conch fritters.

 

Der er mange hoteller at vælge mellem i Florida og i alle prisklasser. I kan også leje en lejlighed og dermed spare nogle penge både på hotel og også på mad, hvis I vælger at lave mad selv af og til.

Og det er billigt at flyve – faktisk til hele USA: https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/usa/