Mit arbejde er sjovt. Jeg arbejder med mennesker, der har store forventninger til at få en god dag med nogle gode oplevelser. Som eventmanager for mange virksomheder, der gerne vil holde sammen på deres medarbejdere, møder jeg ofte store udfordringer. Der er tale om, at vi laver teambuilding for forskellige virksomheder. Nogle af de events, vi laver, er meget korte – sådan tidsmæssigt. Andre kan strække sig over en hel dag. Vi laver teambuilding over hele Sjælland. Og så har vi naturligvis nogle steder, som vi kender godt. Så hvis du vil have teambuilding i Ballerup, så ved vi, lige præcist hvad og hvor et event kan laves.

Teambuilding i Roskilde

Vil du have teambuilding i Roskilde, ja, så, bare spørg os. Vi kender området udmærket. Som professionel leder af teambuilding events, så har jeg efterhånden fået en ret stor erfaring. Og jeg ved, at det eneste og det bedste værktøj jeg har, når jeg afholder et event, er humor. Humor er vigtig at have med sig. Og ærlighed. Jeg har stået i situationer, hvor jeg ikke har været i super godt humør, men når jeg så er kommet i gang, så kommer glæden. Og det er det, der skal til, når man skal lede et teambuilding event.

Skattejagt er populært

En af de aktiviteter, som jeg elsker at planlægge for mine kunder, er skattejagt. Om aktiviteten skal udføres i en spirit, der hedder vikinger, eller science fiction er sådan set ligegyldigt. Det er lige spændende hver gang. Og det bemærkelsesværdige er, at alle jeg har mødt indtil videre, har været parate til at lege med, når det er sjovt og lærerigt. Det er jo fantastisk at tænke på. Altså det, at vi gerne vil lege – også selvom vi er voksne, professionelle, ansvarlige og alvorlige. Også selvom vi har problemer hver især. Også selvom vi er gamle, rotter på jobbet eller helt nye blomsterknopper. Det har noget at gøre med, at vi i bund og grund er sociale.

Vi er jo flokdyr

Vi – mennesket – er et flokdyr. Og vi er villige til at gøre meget for at blive i flokken. Måske er det grunden til, at vi sommetider også går lidt længere end vi, måske ville have gjort, medmindre vi blev provokeret til at gøre det. Jeg ved det faktisk ikke. Jeg er ikke psykolog. Psykologi interesserer mig. Men jeg er ikke boglig og har slet ikke tålmodighed til at læse psykologi i mange år. Så vil jeg meget hellere arrangere skattejagt for folk, der gerne vil bruge tid sammen, så de får et bedre arbejdsforhold til hinanden. Det ser jeg, at der er en stor pointe i. Det giver mening for mig at ryste folk sammen, så de kan tale med hinanden. Både når der sker gode ting, når der er konflikter eller seriøse, professionelle – eller private problemer.

Så ja, jeg erkender, at jeg ikke er psykolog. Men jeg ved, hvor vigtigt det er, at man har et godt forhold til sine kollegaer på jobbet. Også i disse mystiske tider, hvor halvdelen af os er sendt hjem fra arbejde. Enten for at arbejde hjemmefra, eller fordi der bare ikke er arbejde.