Julen er overstået. Jeg var hjemme hos mine forældre. Vi hyggede os med juletræ og gaver. Naturligvis. Ligesom de fleste andre her i Danmark gør. Min mor ved, at jeg elsker mode, så hun havde gjort meget ud af mine gaver i år. Som hun sagde: ”Da vi ikke skal lave en kæmpemiddag for 25 mennesker i år, så fik jeg penge tilovers, og dem ville jeg bruge på dig!” Er hun ikke bare sød? Jeg er sikker på, at hun savnede at se sine tre sønner og deres familier, men det kunne ikke lade sig gøre.

Kun mig i år

Det var kun mig, der kunne komme og besøge vores forældre. Og jeg er hendes eneste datter. Så det må være derfor, at hun valgte at bruge en masse penge på gaver til mig. Jeg fik naturligvis en masse smart tøj. Men jeg fik også en billet til et stort modeshow, der finder sted i Paris. Sidst på foråret. Jeg kunne godt lide at vide, hvordan hun har fået fat i den billet. Og jeg håber sandelig, at jeg kan rejse dertil sidst i maj næste år.

Flybilletter til Paris

Det eneste jeg selv skal sørge for, er at finde et par flybilletter til Paris – og betale for dem selv.

Jeg har selvfølgelig allerede været inde på et rejsesite for at lede efter billige flybilletter dertil. Jeg ved jo, hvornår showet afholdes, så det er nemt nok at finde flybilletter, der har afgang og hjemrejse på de rigtige datoer. De billetter, som jeg har fundet, koster slet ikke noget i nærheden af, hvad billetten til modeshowet koster. Men når der kommer udgift til hotel oveni, så begynder det at løbe op. Men jeg er lidt ligeglad. Jeg vil afsted. Det bliver så spændende at se sådan et helt show live. Jeg har jo indtil nu kun set klip på YouTube.