Jeg læste en artikel i avisen forleden. Den handlede om et rejseselskab, som ikke behandler sine ansatte ordentligt. Det er åbenbart så grelt, at mange lufthavne i Europa ikke byder selskabet velkommen. De vil åbenbart ikke sættes i forbindelse med et selskab, der ikke forsikrer sine ansatte. Det kan jeg faktisk godt forstå. Det er uforskammet. Personalet om bord på flyene er jo ikke tjenere eller servitricer. De er heller ikke chauffører. De er ansat til at passe på passagererne. Flyets kaptajn har ansvaret for alle om bord. Det er et stort ansvar at påtage sig uden forsikring. Jeg læste også, at de bliver dårligt aflønnet. Så jeg kan godt forstå, at jeg ser mange artikler om, at piloterne i selskabet går i strejke. Jeg kan også godt forstå, at personale fra selskabet skriver om dårlig behandling på de sociale medier.

Ord er også våben

Men derfra og så til at skrive, at selskabets bestyrelse er en bunke svindlere, er der – efter min mening – et meget stort skridt. Jeg synes, at det grænser til injurier. Et er, at selskabet drives af hårde forretningsfolk, der kun tænker på profit. Noget andet er det at sige, at de – bestyrelsesmedlemmerne og beslutningstagerne i selskabet – er svindlere. Så længe de holder sig inden for lovens grænser, så må de vel drive deres forretning, som de vil. Det tænker jeg.Og de er jo altså ikke i knibe.

Injuriesager

Jeg kan også godt se, at selskabet flere gange har lagt sag an mod tidligere ansatte. Der har været adskillige sager om økonomiske uenigheder. Og så har der altså også været en del injuriesager. Måske har selskabet en del dyre advokater ansat. Min egen advokat her i Silkeborg siger, at sådan et selskab har en månedlig udgift til advokater på flere millioner kroner. Måske er det grunden til, at de ansatte bliver dårligt betalt. Jeg ved det ikke. Jeg synes bare, at det er frækt.

Åbenbart virker selskabets metoder. Jeg har gravet lidt i nogle statistikker og kan se, at det pågældende selskab faktisk er Europas største, hvis vi taler om transport af passagerer. Og det er jo dem, der betaler. Ved at købe de ultra billige flybilletter kan vi rejse fra A til B, uden at det egentlig kan mærkes på vores pengepung. Vi tænker jo ikke over, at stewarderne kan mærke det på sin pengepung. Vi tænker jo ikke over, at de arbejder i umenneskeligt mange timer. Vi tænker heller ikke over det ansvar, som de lever med, når de er på arbejde. Vi lader os bare transportere.

Jeg tænker en del over det

Faktisk, så har den artikel sat mange tanker i gang hos mig. Nu, hvor vi er ved at komme tilbage til tilstande, der minder om før-Covid, så synes jeg, at vi skal tænke os om, næste gang, vi køber en billig rejse. Hvor mange af selskabets ansatte er der blevet fyret i løbet af de sidste 4 måneder, hvor alle grænser har været lukkede? Det ved ingen. Jeg kan bare se bitterheden hos mange, der har arbejdet for selskabet. Jeg kan forstå deres vrede. Og jeg har besluttet, at jeg ikke skal flyve med det, næste gang jeg skal ud at rejse.