Nu er de lige så stille ved at forsøge at åbne vores samfund igen. For en sikkerheds skyld er det vel det bedste, at det sker med små, forsigtige skridt. Man siger, at man skal skynde sig langsomt. Og det synes jeg, det gør. Der må gerne snart komme noget mere damp på lokomotivet, så vi kan komme tilbage til et normalt liv igen. Jeg har jo savnet at tage på min månedlige tur til London. Jeg har ikke været der i nu 3 måneder, og hvis de ikke snart kan blive enige om, hvordan forholdene skal være i passagerfly og lufthavnene, ja, så går hele turismeindustrien altså ned. Det er jeg virkeligt overbevist om.

Har booket billetter

Jeg har faktisk allerede booket flere billige flybilletter på rejsepriser.dk. Jeg skal jo have indhentet noget af den tabte tid. Alle mine flybilletter er booket til sidst på sommeren og så i løbet af efteråret. Til den tid må der da være kommet en afklaring. Jeg har måske handlet lidt i panik. Men det kommer man til, når man er desperat. Og det er jeg. Jeg skal bare til London. Det er jo der, jeg køber alt det tøj, jeg går i. Det er der, jeg får mit hår ordnet. Jeg trænger virkeligt til at få gjort noget godt for mit hår. Det er jo blevet sjaskelangt.

Søger ofte afbudsrejser

En af de måder, jeg finder mine billetter på, er ved at søge på afbudsrejser. Det er nemt. Og ved I, hvad? Jeg var faktisk overrasket over at se, at antallet af afbudsrejser faktisk ikke var steget særligt meget. Sender det ikke et signal om, at folk gerne vil ud indtage verden igen? Det synes jeg.

Nu er London måske ikke det mest efterspurgte rejsemål. Jeg tror, at mange er blevet forskrækket over den – mildest talt – svingende håndtering af Corona-krisen. Først var der jo noget med, at de ville fremprovokere flokimmunitet. Så var der noget med, at det ville de så ikke alligevel.

Billigt til London

Så jeg kan egentlig godt forstå, at man kan finde mange billige rejser til London. Men jeg er ikke bange. Bliver jeg syg, ja, så bliver jeg syg. Ingen siger, at jeg bliver syg. Og der findes jo mange andre sygdomme. Så, skal man virkeligt virkelig smide barnet ud med badevandet? Det synes jeg ikke, at man skal. Jeg synes, vi skal lære at fortsætte vores liv. Måske med nogle ekstra forholdsregler med hensyn til, hvordan vi omgås hinanden, når vi er i offentligt tilgængelige rum. Det kan vi godt lære at leve med.

Men vi skal bestemt ikke holde op med at rejse. Og jeg synes virkeligt, at myndighederne på det internationale plan burde se at blive enige om en strategi for flytrafik. Og så bør de fortælle os om den strategi. Så vi får en idé om, hvad der venter os. Det kan ikke blive ved. Jeg tror faktisk, at flyselskaberne vil være glade for at få nogle pejlinger om hvilke tiltag de kan forvente, at de må tage.

Måske bliver det sådan, at man endelig får mere benplads?