Nu er jeg ved at være godt træt af blæst og regn. Jeg har ikke haft ferie siden engang i foråret, så jeg tænker, at det er på tide, at jeg tager 14 dages ferie. Og rejser til Acapulco. Jeg skal have noget varme ind i kroppen og opleve noget af Mexico.
Jeg har aldrig været i Mexico, men jeg elsker mexicansk mad. Det er bare noget af, det bedste du kan servere for mig. Og jeg tænker, at det er muligt at få autentisk mexicansk mad, selvom jeg booker et hotel med all inclusive.

Fundet flybilletterne

Jeg har fundet flybilletter til Acapulco. Det er en lang rejse. Og det er ikke billigt. Med hotellet bliver det noget af en udskrivning fra bankkontoen. Men det må jeg godt spendere på mig selv, har jeg besluttet. Ferien i foråret gik jo bare med at dase herhjemme og passe potteplanterne på altanen. Og at have pengene stående i banken kan jo ikke betale sig.

Normalt rejser jeg gerne til et eller andet eksotisk sted i løbet af sommerferien, men i år var der så travlt, at jeg ikke kunne tage ferie. Det kan jeg så nu, her i november måned. Jeg håber bare, at vejret er nogenlunde lunt. Jeg har læst, at man kan komme på fisketur og krydstogt. Det er lige noget for mig. Det der med fiskeriet er noget, jeg har prøvet for nogle år siden, da jeg var i Caribien. Man får godt nok adrenalinet op i gear, når der er bid. De kalder det for deep sea fishing. Normalt så tror man, at det er noget, kun mænd gør. Men nej, jeg opdagede, at vi er mange kvinder, som godt kan lide spændingen, ved det. Det bliver helt sikkert noget af det, jeg skal opleve i Acapulco også. Jeg booker flybilletterne og hotellet med det samme. Nu.

Gad vide, om man kan finde afbudsrejser så langt væk? Jeg ved, hvor de har dem, hvis det findes: https://www.rejsepriser.dk/afbudsrejser/