Måske har du det ligesom mig? At det er svært at sove, når du ikke er hjemme? Sengen og puder etc. er anderledes, måske er der for meget lys i rummet, der er støj og så videre. Hvad gør man så, når man godt kan lide at rejse, for at få en god nats søvn, når du er ude?

Jeg rejser en del og bruger altid rejsepriser.dk, når jeg køber mine flybilletter. Det gør jeg fordi, de altid er konkurrencedygtige på prisen, og så tilbyder de en service, hvor du kan blive kompenseret ved flyforsinkelse. Min seneste tur gik til USA, og jeg kan anbefale rejsepriser.dk til flybilletter til USA.

Surt at stå op træt efter en flyrejse

Når du er ude at rejse, er det træls at stå op og skal i gang med din ferie eller forretningsrejse og være helt ødelagt, fordi du har sovet skidt. Hvad kan man så selv gøre?

Hold dig til kæder, hvor du har haft en god oplevelse. Har du for eksempel boet på et Hilton Hotel eller for eksempel et Four Seasons Hotel og haft en god oplevelse, så er der stor sandsynlighed for, at madrasser, sengetøj etc. er det samme på et andet hotel i kæden.

Du kan også spørge, før du booker, hvad deres madrasser er lavet af. Er det polyester for eksempel, får du en varm nat. Bomuld og uld er et langt bedre materiale.

Er din madras for hård, kan du bede om en rullemadras til at lægge over. Du kan også bede om specielle puder. Kan du for eksempel godt lide en fast pude, nytter det jo ikke noget, at alt de har er en meget blød pude, der hurtigt bliver flad.

Ellers så sørg for, at der er koldt og mørkt. Det er det bedste for en god nats søvn.