Der kan spares meget tid og mange penge og ærgrelser ved at pakke rigtigt. Hvis dit fly er forsinket eller aflyst, er det i mange henseender godt for dig at have din kuffert ved hånden. Og mange gange indser du, når du kommer hjem, at du faktisk kun har brugt halvdelen af det tøj, du har pakket.

 

Er dit fly aflyst eller forsinket, så husk at du mange gange kan søge om erstatning ved flyforsinkelse. Jeg har selv brugt denne service ved min seneste tur. Jeg havde købt flybilletter til Rom og var meget forsinket. Det er et godt plaster på såret.

 

Uanset om du skal på en 4-dages forretningstur, eller du skal på en måneds oplevelsestur, er her nogle retningslinjer, du kan følge for at få mest ud af din kuffert.

 

Invester i en god kvalitets carry-on. Jo større din kuffert er, jo mere vil du komme i den. Har den hårde sider, er der en grænse for, hvor meget du er fristet til at presse i den.

 

Læg det ud, du tror du gerne vil have med, og tynd så ud i det. Tænk dig om 2 gane for hver del, du vil tage med. Tag alt det der ”hvis nu jeg får brug for det” fra. Hvis det skulle ske, kan du altid købe det på destinationen.

 

Rul dit tøj. Det sparer både plads, og gør tøjet mindre krøllet. Fyld dine sko med strømper og undertøj.

 

Sørg for, at din lille taske med det flydende er i toppen af tasken i tilfælde af, at du skal finde den frem ved security. Lad være med at pakke din toilettaske ud, når du kommer hjem. Gem den til næste gang, du skal af sted. Så risikerer du ikke at glemme noget.