Der mangler folk i branchen for skadedyrsbekæmpelse. Det leder mig direkte til denne lille histories hovedperson – Mustafa. Jeg har intet som helst imod hverken Mustafa, hans familie eller alle de andre, der kommer strømmende til dette ”paradis”. Jeg kender ham / dem ikke.

Jeg er i min blinde naivitet helt overbevist om, at Mustafa forlod Syrien og befordrede sig mod regnbuens ende med den hensigt, at han, hans 3 børn og kone skulle være en del af dette lykkelige – og dermed også bidrage. Mustafa har en lille smule Diabetes 2, men hverken afskudte eller amputerede lemmer eller depression ( da sygdommen ikke er anerkendt i Syrien – som den er i verdens lykkeligste land ).

I knap et år har Mustafa og hans familie nydt godt af min topskat, som vore folkevalgte åbenhjertigt har valgt at dele ud af – UDEN at spørge først ! Uanset hvor pokker jeg end måtte have sat mit kryds ved valget, så har INGEN folkevalgt politiker eller parti meddelt mig, at de ville gå ind for at bakke op omkring at denne folkevandring mod nord er acceptabel. En tur i Djurs Sommerland afspejler, at der nu findes flere tørklæder end kasketter !

Alligevel har man ladet grænserne stående pivåbne, indtil man alt for sent opdagede faren, og nu prøver at reparere på skaderne for at lukke munden på kritikerne. Så fra at have mere eller mindre de samme rettigheder her i dette lykkelige land, så har vores kære folkevalgte nu besluttet at Mustafas status er ændret til ”slave”. Nej, det hedder det selvfølgelig ikke længere. Det blev forbudt ved lov for nogle hundrede år siden.

Nu hedder det ”trafficking”. Altså – nu SKAL Mustafa aktiveres, hvis han og hans familie skal have brød på bordet. Siger han nej, så er der ingen mad ! Ergo, med lov i hånd er det derfor helt legitimt at udnytte Mustafa, der pr. 1 juli kun lige kan betale for kost og logi.  Mustafa er uddannet skadedyrsbekæmper. Så ham skulle vi gerne kunne udnytte til a bekæmpe borebiller for nogle kunder. Disse insekter er et dyrt bekendtskab for mange mennesker, der enten køber eller sælger ejendomme, når de dukker op i tilstandsrapporten, hvor der så skal tages affære, hvis en ejendomshandel skal i hus.

Jeg hørte en gang om en, hvor hel træværket faldt sammen, inden han fik behandlet mod disse træædende insekter. Så det er ikke for sjovt, når man får konstateret et angreb af dem. Så man skal virkelig være på vagt, hvis man ikke vil have ødelagt alle sine træmøbler af træorm og termitter.