Det kunne være dejligt, hvis man kunne, men du finder desværre ikke tøj, der dramatisk ændrer formen på din krop. Du kan måske finde noget, der er så løst, at det ser ud som en burqa og skjuler formen fuldstændig, men det er ikke et look store mænd skal gå efter. Det ser ofte ud mere som en faldskærm end som en beklædningsgenstand.

Godt tøj til store mænd ændrer ikke formen på din krop, men får alting til at se afbalanceret, proportioneret og godt rammet ind. Det, du er ude efter, er at klæde dig, så folk ikke ser dig som en fed mand, men som en stor mand. På papiret ser det ud til næsten at være det sammen, men i folks opfattelse er det forskellen på doven, blød og svag til stærk, imponerende og selvsikker.

Nu da du ved, hvad du skal gå efter, så lad os se på nogle stilarter. Der vil altid være undtagelser til reglen, men størstedelen af disse råd kan bruges, når du skal finde tøj i store størrelser ti mænd.

Vær opmærksom på, at du kan købe alt i tøj til store mænd hos storedrenge.dk

De bedste beklædningsdele til store mænd er dem, der giver en klar, ren og defineret form til kroppen. Det sætter jakkesæt, blazers og sportsjakker øverst på listen, da disse alle indrammer kroppen. Udover jakker giver et par slacks et stilrent look. I koldt vejr vil en lang jakke se flot ud.

Tingene bliver mere komplicerede, når vi snakker om ”blødt” tøj, hvor kroppens rammerne er mindre definerede. Det betyder, at store mænd skal se sig for, når de køber sweatre og sweatshirts. Det KAN fungere. Den flade front over maven kan være en fordel, som noget der dækker taljen, men du skal gå efter et tæt fit.

Træningstøj er i samme kategori som det bløde tøj. Du skal selvfølgelig bruge det, når du træner, men uden for træningscentret kan det se lidt for ”formløst” ud. Det er heller ikke særligt formelt. Så forlad ikke huset i joggingbukser eller andet træningstøj, medmindre det er for at gå i fitness center eller på en gå- eller løbetur.

Hvad er så den værste beklædning til store mænd? Det er absolut noget, der hænger, er uformelt og viser bar hud. Så styr uden om løse t-sirts, tank tops eller posede shorts. Disse ser ikke godt ud på nogen, og slet ikke på en stor mand. Du skal generelt undgå shorts, men hvis du gerne vil gå med shorts, så gå ikke efter de posede. De vil få din overkrop til at se større ud, end den er.

Hvad kun du så ellers gøre for at være flot klædt på som en stor mand? Skift bæltet ud med seler. Det giver dig et bedre look og ser også sofistikeret ud. Du kan bære en hat. Det får dit sæt til at se ud som et outfit. Det gør dig også længere at se på, og det er en fordel for store mænd – og selvfølgelig især for store mænd, der ikke har højde.

Hvis du er pige / kvinde og stor

Du skal vide, at der er et HAV af lækkert tøj at få til piger med kurver og former! Se bare et par eksempler her:

Altså INGEN undskyldninger for ikke at se godt ud, selvom du er en stor mand eller en rund pige 🙂