I har besluttet at flytte sammen. I har købt en fælles bolig i Aarhus. Og I glæder jer så meget til at flytte sammen. Det bliver skønt. I er glade. Jeres familier er glade på jeres vegne. Og I oplever en masse positiv respons fra venner og bekendte. De er også glade for at se, at I endelig har taget den rigtige beslutning. Og hvad sker der så? I får fat i et flyttefirma i Jylland – nemlig HMS, som skal hjælpe jer med at komme til Aarhus. I får en aftale med firmaet om, at flyttemændene kommer i næste uge for lige at danne sig et billede af, hvor stor en lastbil, de får brug for, så de ikke sender én, der er for lille eller alt for stor. Flyttemændene – eller deres repræsentant – kommer. Han får overblik over det volumen, som jeres møbler fylder. Han giver besked om, hvilken type lastbil der vil være brug for. Og I er glade. Alt lader til at gå, som det skal.

Ikke plads til alt

Der er bare noget, I ikke lige tænkte på: Boligen, I har købt, er stor nok til jer begge. Men den er altså ikke stor nok til, at alle jeres møbler kan være i den. Og I har jo slet ikke brug for to store senge i en og samme bolig. Medmindre I altså har tænkt jer at huse forældre eller andre vennepar. Under alle omstændigheder, så opdager I, at I ikke har brug for to af alt. Derfor går der måske lidt panik i jer. Hvad skal I gøre med alle de ekstra møbler, som I egentlig ikke har brug for? Svaret er simpelt: Stil dem til opbevaring i Aarhus! Mange flyttefirmaer i Aarhus tilbyder også opbevaringsfaciliteter. Så det er bare med at få ringet til flyttefirmaet i Jylland, som I fandt, og forhøre jer om mulighederne for opbevaring.

Få en god løsning med opmagasinering

De vil helt sikkert kunne tilbyde jer en løsning, som hverken er dyr eller umulig med hensyn til adgang til de opbevarede møbler. Det kan nemlig godt tænkes, at efter nogle uger i den nye bolig, så vil det være hendes sofa, der er bedre, end det er hans, som står der nu. Hendes passer bedre både i stil og størrelse. I vil derfor gerne bytte hans sofa ud med hendes. Og her er det så virkeligt en fordel at have god tilgængelighed til faciliteterne, der tilbyder opbevaring af møbler. Og ofte vil I kunne få hjælp til den lille operation: Udskiftning af sofa – fra hans til hendes via opbevaringsstedet.

Og det kan godt tænkes, at I på et tidspunkt bliver trætte af hendes sofa. I vil købe en helt ny. En smart en. En i bedre kvalitet. Og hvad andet er der så at gøre? Hendes sofa skal tilbage i opbevaring. I vil jo ikke skille jer af med den. Drømmen er jo, at I får en større bolig på et senere tidspunkt, hvor der er plads til alle jeres møbler.