Tro det eller ej men ikke alle kvinder har drømt om deres bryllup, siden de var børn. Nogen er måske ikke de store fan af bryllupper. Måske vil de hellere bruge pengene til udbetaling på et hus, eller måske vil de bare noget mere simpelt og vil blot stikke af for at blive gift uden alt det hurlumhej. Og det er der faktisk en del, der gør. Faktisk er det for mange mere romatisk end at have et traditionelt bryllup.

Hvis man vælger at stikke af for at blive gift, behøver det ikke at være noget plat som at sige I DO i Las Vegas til en Elvis Presley “præst” – omend det sikkert også kunne være en oplevelse. Der er mange andre muligheder.

For eksempel er Danmark et yderst populært mål for mennesker, der gerne vil giftes. Nogle grundet de liberale regler for ægteskab mellem 2 af samme køn – men de fleste fordi det bare er SÅ romantisk at blive gift i Danmark, når man ikke selv er dansker. Faktisk er en af de mest populære søgninger på nettet i relation til Danmark denne: “How to get married in Denmark”. Vidste du det?

I kan tage til udlandet og blive gift. Måske et romantisk sted som Paris. For at være sikker på, at jeres ægteskab er gyldigt, kan I for en sikkerheds skyld gå på rådhuset før eller efter jeres tur. Der er også et bryllupsbureau i Tønder, der kan stå for det praktiske med jeres papirer, og I kan købe så meget eller lidt af deres services, som I har brug for. Meget fleksibelt.

I kan tage på et cruise og blive gift af kaptajnen. Meget romatisk idé!

Tilbage til Las Vegas. I kan vælge Elvis brylluppet, og I kan vælge et meget klassisk og smukt og romatisk sted i Las Vegas i stedet. Der er masser af dem!

Har du ikke lyst til at tage til udlandet, kan du vælge et rådhusbryllup i Danmark. Bryllupsbureauet, vi omtalte tidligere i Tønder, kan arrangere et rådhusbryllup for dig, eller måske at blive gift udenfor på en romatisk plet, hvis I er til udendørsbryllup.

Husk – og det i særdeleshed når I stikker af – at få arrangeret med en god bryllupsfotograf. I vil være glade for bagefter at have billeder af jeres dag ,som I kan vise til venner og familie, når I kommer hjem og selvfølglig som et minde om dagen.

Ønsker I stadig at have jeres familie og venner til at fejre jer, kan I altid holde en kom-sammen, når I er tilbage, hvor I viser billeder. Det kan være noget ganske afslappet med en middag eller en barbecue.