Jeg har snart ikke tal på, hvor mange firmaer, vi har prøvet kræfter med, når det gælder ejendomsservice i København og på Sjælland i det hele taget. Der synes at være en afgrundsstor forskel på opfattelsen af ordholdenhed og kvalitet mellem os her i Jylland og dem, der holder til på Sjælland? Vi overtog jo – efter en arvesag – ikke mindre end 3 ejendomme på Sjælland for vel snart 2 år siden. De 2 af dem er i København og den sidste ligger i Roskilde. Vi er og bliver i Jylland, så det var indlysende, at vi skulle have en slags viceværstservice til at tage sig af det daglige.

Efter mange forsøg landede vi rigtigt

Vi gik det, som man lettere poetisk kan kalde for “grueligt meget gennem”, for uanset hvilket firma vi entrerede med, handlede det hele om at hoppe over, hvor gærdet var lavest. De dukkede ikke op i de aftalte frekvenser, og sidste vinter måtte vi flere gange modtage klager over manglende snerydning ved ejendommene. Den slags dur jo ikke for beboerne – og så er det faktisk også ulovligt.

Da vi konstaterede, at ejendommen i Roskilde havde en del grimme algebelægninger på taget (det havde de tidligere såkaldte ejendomsservicefirmaer intet sagt om), søgte vi på nettet efter et firma, der kunne hjælpe os med at få afrenset taget – og få udført en algebehandling, så vi kunne holde problemet i skak. Og netop søgningen ” algebehandling af tag ” ledte os til firmaet Sjællands Ejendomsservice.

Service som var det i Jylland

Vi talte over et par gange med en fyr, der hedder Johnny. Vi fandt senere ud af, at han faktisk er ejeren af firmaet. Han gav os et tilbud, og det sagde vi ja til. Da vi alligevel var på Sjælland, besluttede vi at køre forbi ejendommen og hilse på ham, mens han udførte arbejdet.

Det endte med en god lang snak, og det gik op for os, at firmaet gjorde meget andet end blot at behandle algebelagte tag. De var osgå specialister i tagrender, og faktisk er Johnny selv udlært blikkenslager. Det ledte snakken hen på ejendommen i Købmagergade, hvor vi jo vidste, at der snart skulle nye tagrender til. Han hev så sin mobiltelefon op, grinede lidt og sagde, at vi nok havde overset denne side på hans hjemmeside: http://sjaellands-ejendomsservice.dk/tagrender

Ja – det havde vi jo, og da vi alligevel var på hans hjemmeside, gik det op for os, at han også tilbød det, vi så desparat eftersøgte: Total ejendomsservice. Det tog os ikke lang tid at lave en aftale med ham om alle tre ejendomme, og det er det smarteste, vi har gjort. Nu passer han dem sammen med sine folk, som var det hans egne 🙂

Sjællands Ejendomsservice ApS

Ellehøjvej 12 B
2800 Lyngby (kun efter aftale)

Størlingevej 11, Størling
4733 Tappernøje (kontor / værksted)

TLF: 9110 0000
CVR-nr: DK-37904449