Dér, hvor man mødes med andre mennesker, kan kaldes mødesteder. Nogle ligger i naturen andre på en særlig adresse. Nogle mødesteder ligger i det offentlige rum, fx under uret, inde på Københavns hovedbanegård. Det er alt sammen lokaliteter, vi kan finde. Kender vi ikke stedet, så kan Google klare at finde det for os, så vi ikke behøver at lede længe efter det. Bare ind på Google Maps og så bed om at få kørevejledning fra det sted, du er til det sted, du gerne vil hen. Vi mødes for at gøre ting sammen. Gå en tur, købe ind, se en film i biografen eller tale om vigtige ting.

København

Nu er det ikke altid lige effektivt at tale om vigtige ting inde under uret på hovedbanen. Det larmer, og folk farter forbi. Det er heller ikke godt at diskutere en ny strategi, mens man er i biografen. Det forstyrrer de andre, som gerne vil se filmen. Og det kan være svært at vise en graf over den økonomiske situation, mens man sidder under et træ i parken.

Møder og konferencer

Har man brug for at diskutere ting og nå til enighed om en fremtidig strategi, så kan det være det bedste at finde ét af de mange mødelokaler, som findes. Mødelokaler i København er nemme at finde. Det er bare at lave en simpel søgning, hvor man skriver mødelokaler København, så får du lige med det samme en lang liste over steder, hvor du kan leje dig ind for en dag, to dage eller blot få timer. Alt efter dit behov.

Når du har fundet den liste, så er det næste, du skal gøre at booke lokalet. Det er samme praksis for konferencelokaler selvfølgeligelig! Og ekstra lækkert når samme firma kan tilbyde begge dele: https://mbkkursuslokaler.dk/konferencelokale/

Det kan tage tid at komme igennem listen, for den er lang, og du skal naturligvis først lige kigge på lokalerne i din browser. Derefter skal du bestemme, hvilket lokale du gerne vil leje. Og først da skal du kontakte udlejeren. Det kan være hurtigst at gøre det ved at ringe dem op. Det er nemlig vigtigt, at mødelokalet, du vil leje, er ledigt på det tidspunkt, hvor du har brug for det. Det kan sagtens være, at lokalerne ikke er ledige så hav et eller to alternativer på din liste.

Du kan naturligvis også ’gå den anden vej’. Du kan flytte tidspunktet for mødet. Men det er noget skidt at gøre, hvis der er mange deltagere i mødet. Gør du det, så kan du skabe problemer for mødets deltagere. De skal helt sikkert til at lave om i deres kalendere. Og det kan være meget besværligt. Hvis I fx er 5 deltagere i mødet, så er der mindst 4 deltagere, som skal omlægge deres planer. I nogle tilfælde kan du være så heldig, at de kan gøre det. I de fleste tilfælde skaber det problemer for dem. Og der er jo en grund til, at I er blevet enige om, hvornår I skal holde mødet, i første omgang. Det er jo et tidspunkt, hvor alle har sagt ja til, at de kan deltage. Så når du leder efter mødelokaler i København, så gør det i god tid.