Min søster Lene og jeg ligner nok hinanden på en række områder, men i hvert fald på ét område er vi meget forskellige. Lene passer uhyggeligt godt på sine og sin families penge, endda i en sådan grad, at jeg ikke viger tilbage for at kalde hende direkte fornæret. Den betegnelse tror jeg ikke, at nogen ville finde på at hæfte på mig.

Lene er typen, der går efter ugens tilbud i supermarkederne, for han hun spare lidt på mælken eller andre daglige fornødenheder, gør hun det gerne. Hun er også typen, der for flere år siden ar gået over til at handle meget på nettet, for hun kan angiveligt konstatere, at mange varer såsom tøj og sko er mærkbart billigere i netbutikkerne.

Det har også gjort hende til storsamler af de rabatkoder, man ofte modtager, hvis man har handlet i en netbutik. Hendes problem er, at hun i mange tilfælde ikke når at udnytte dem, før tidsfristen for at bruge dem til et køb er udløbet. Men man kan finde rabatkoder hos monsterrabatkoder.dk

Når jeg skal være ærlig, har Lenes sparsommelighed tit irriteret mig, men her for nylig måtte jeg alligevel bøje mig og erkende, at der kan være en del penge at spare. Vi havde lige modtaget det kvartalsvise børnetilskud fra staten, og det bruger vi ofte til et større indkøb af tøj til børnene, og samtidig stod både min mand og jeg og manglede forskellige beklædningsgenstande.

Det nævnte jeg for Lene i telefonen, og så sagde hun straks, at hun gerne ville komme over til mig aftenen efter, for hun havde en række rabatkoder, hun ikke kunne nå at bruge selv. Jeg takkede ja, for jeg kan egentlig godt lide at handle på nettet.

Så vi gik i gang ved computeren sammen med børnene, og da vores datter, Maria, fandt noget tøj, hun gerne ville have, sagde Lene straks, at hun heldigvis havde en asos rabatkode, vi kunne bruge, og det gave os en ganske pæn rabat på det indkøb.

Vores søn, Martin, skulle have nye jeans og også et par nye sko, og også til den handel stod Lene klar med en stylepit rabatkode, som igen sparede mig en del penge.

Der gik efterhånden lidt sport i det, og jeg gik på jagt efter en nederdel med tilhørende overdel, som jeg kan bruge til pænt brug. Jeg har tidligere handlet nogle gange hos zalando og har været godt tilfreds, så jeg spurgte Lene, om hun også havde en zalando rabatkode, hvilket hun faktisk havde, så jeg sparede også nogle penge på mit nye gå-i-byen-tøj. Hun havde fået sin Zalando rabatkode her.

Jeg skulle også have købt et par nye skjorter til min mand, og jeg ved, at han foretrækker et bestemt mærke, som man kan købe hos cdon.com. Jeg gik ind på den webshop og fandt også de skjorter, min mand godt kan lide, og igen viste det sig, at Lene var parat med en cdon rabatkode, som endnu ikke var udløbet.

Vi talte sammen til sidst, og jeg sparede i alt lidt over 1.000 kroner, så nu skylder jeg Lene en god middag.