Min kone og jeg har længe arbejdet i mere eller mindre hemmelighed med planerne om at starte en webshop, og et af de store elementer var selvfølgelig valget af den platform, vi skulle have selve shopsystemet bygget i. Da vi skal sælge relativt dyre produkter, var vi ret tidligt klar over, at vi skulle kunne tilbyde en form for afbetaling på vores webshop. Og der dukkede så en platform op, som er godt kendt – og som tilbyder det danske system ViaBill ganske gratis!

Gratis ViaBill?

Ja, den er god nok! Se selv denne artikel fra DanDomain om ViaBill: Man kan ganske gratis få ViaBill ind som betalingsløsning og spare hele 4.995 kr, som er det normale oprettelsesgebyr, der ellers skal betales. Det er jo pænt mange penge – ikke mindst i en opstartfase, hvor vi er nødt til at være omkostningseffektive, hvor vi kan.

Vi er helt og aldeles overbeviste om, at det at kunne tilbyde vores kunder muligheden for at betale over flere gange, er en forudsætning for succes. Og med ViaBill er det jo oven i købet helt uden renter og gebyrer for kunden.

Nu er vi på vej

Vi har besluttet os, og nu er vi på vej. Vi er i gang med at få designet shoppen sideløbende med, at vi er begyndt at lægge varer ind. Det er en mere omfattende proces, end vi troede, det ville være. Men det er nu ganske sjovt at sidde og arbejde med, og vi ved jo, at det er meget vigtigt at få skrevet nogle gode tekster til hvert eneste produkt, så vi kan blive fundet i Google.

Vi skal også i gang på Facebook i øvrigt – og sikkert også på Instagram.

Vi er i øvrigt også ret aktive med at læse og lære inde på Amino, hvor vi faktisk for første gang stødte på ViaBill: http://www.amino.dk/bizz/viabill_as5664

Nu skal vi bare snart i luften, så vi kan komme i gang med at sælge 🙂