I foråret 2014 flyttede jeg sammen med min kone vores virksomhed fra Jylland til København. Det gjorde vi, fordi vi kunne se, at vores forretningskoncept ville kunne udvikle sig en hel del mere med det store kundeunderlag, som landets hovedstad byder på. Og tingene går stærkt i København – på alle fronter. Det har vi observeret ved adskillige lejligheder.

Lad mig give et eksempel på, hvad vi har oplevet.

Digital trykkeri – samme dag levering

Vi har jo altid fået lavet mange foldere, flyers og den slags, og vi har brugt det samme trykkeri, der lå bare 5 minutters kørsel fra os i Jylland i alle årene. Det var vi godt tilfredse med, og faktisk så tilfredse, at vi besluttede at fastholde samarbejdet også efter flytningen. Men så – i juli sidste år – stod vi og skulle bruge en levering af flyers. Vores trykkeri i Jylland holdt ferielukket, så jeg røg på nettet for at finde et lokalt trykkeri i København, der kunne hjælpe os her og nu.

Jeg skal lige love for, der kom mange frem i Google, men vi faldt ind på denne hjemmeside, der reklamerede med at være et trykkeri i København: http://www.jensenprint.dk/ Jeg var nervøs for, om de havde ferielukket også, men det havde de ikke, og jeg kom til at tale med ejeren selv, der hedder Lars Jensen. Sikkert deraf navnet Jensen Print 🙂

Han var super flink, og han vidste præcist, hvad det handlede om. Hans firma lå på Frederiksberg, så det var dejligt tæt på os. Jeg valgte at køre ud til ham med tryksagen, som min kone laver, på en CD. Han så på det med det samme, og da det hele var i orden, sagde han, at det kunne være parat næste formiddag.

Det skulle jeg lige have ham til at gentage, for jeg var jo vant til mindst en uges leveringstid. Den var god nok, og han sagde endda, at de ofte arbejdede med samme dag levering, når det virkelig hastede.

Han holdt, hvad han lovede, og vores flyers var flottere, end vi nogensinde har set før. At de så oven i købet var en smule billigere, var jo blot en ekstra bonus.

Behøver jeg fortælle, at Jensen Print i dag har alle vores opgaver?