Min gamle drøm om at blive selvstændig lykkedes endelig i 2015! Jeg elsker hvert øjeblik af det, selvom det selvfølgelig kan være hårdt nogle gange. Udfordringer var der mange af i starten – nu ved jeg så meget mere, og det går rigtigt godt med forretningen. Jeg vil her fortælle om nok den største udfordring jeg rendte ind i efter med det samme efter starten.

Telefonpasning

Jeg leverer IT service til små og mellemstore virksomheder, der ikke er store nok til at have en egentlig IT-afdeling eller person. Det er det, jeg har arbejdet med i mange år, og nu altså som selvstændig. Allerede efter få uger rendte jeg ind i et ganske alvorligt problem: Det at klare pasning af telefon.

Mine både kommende og eksisterende kunder ringede, når de havde brug for det, og heldigvis for det da. Men ofte var jeg jo midt i en opgave, og jeg kunne føle min telefon brumme i lommen – men kunne ikke tage den med det samme.

Nogle lagde besked på min svarer – men alt for mange gjorde ikke, og når jeg så ringede tilbage, var problemet enten løst af andre, eller jeg måtte bruge tid på at undskylde, at jeg ikke var der med det samme.

Det var ganske enkelt uholdbart!

Blumensaadt i Køge reddede mig

Henne i Køge ligger firmaet Blumensaadt, der lever af at hjælpe netop sådan nogen som mig, og dem fik jeg kontakt til. Vi fik sat en plan op, der ganske vist ikke var helt gratis, men som til gengæld passede perfekt til mit behov. Det er det, de kalder telefonpasning og receptionsservice.

Nu er det så dem og deres helt utroligt søde og dygtige medarbejdere, der tager min firmatelefon, når jeg ikke kan. Og det betyder, at mine kunder får et levende menneske i røret, en melding om forventet tilbagekaldstid og en lille snak.

Vi har endda en aftale om, at hvis det er virkelig hasteopgaver, har Blumensaadt en speciel SMS, de bruger til mig, så jeg kan undskylde mig, besvare opkaldet og VÆRE der for mine kunder.

Er du alene som iværksætter med et problem med pasning af telefonen? Kig på mulighederne – det er der penge og anti-stress i!

Faktisk kan man også få koblet flere services på, og det overvejer jeg lig efor tiden. For eksempel tilbyder de kontorservice: https://www.blumensaadt.org/salgskoordinator/