En af mine kolleger, Birger, er en meget stor mand. På begge ledder endda, for han er over 190 cm høj, og hans livvidde nærmer sig sandsynligvis det samme antal centimeter. Birger er en rigtig dejlig kollega, der altid er klar til at give en hjælpende hånd både arbejdsmæssigt og privat.

Birgers kone er af nogenlunde samme kropsbygning som han, selv om hun langt fra er lige så høj som Birger, men på trods af deres kroppes store omfang, går de altid pænt og ganske smart klædt. Birger fortæller af og til om, hvor vanskeligt det kan være at finde noget smart tøj til store mænd, men han har efterhånden fundet frem til nogle forretninger, der har specialiseret sig i den slags. Den bedste er Storedrenge.dk, siger han. Men det er dyrt at være så stor, sukker han tit over, og han synes vist, det er lidt urimeligt, at tøj til mænd i hans størrelse og ligeledes tøj til store kvinder skal være så dyrt, for det øgede forbrug af stof kan i hvert fald ikke retfærdiggøre prisforskellen i forhold til tøj i almindelige størrelser. Til store piger er der jo modetøj her: https://www.arkuricurvy.dk/

Han fortalte forleden dag, at han havde været i en af de forretninger, hvor han ofte handler, for at finde et nyt jakkesæt, som også var urimeligt dyrt. Han nævnte det for indehaveren af butikken, som havde forklaret ham, at herretøj i store størrelser er så dyrt, fordi det ganske enkelt kun sælges i ret ringe antal, så nogle omkostninger til for eksempel design skal betales af færre kunder, end tilfældet er med almindeligt tøj.