Selvom man ikke skulle tro det, så er der altså rigtig mange mennesker, der lever af online gambling. Selvfølgelig er det med en stor risiko, men når alt kommer til alt, så er det altså ikke bare en branche, der er bygget på held. Størstedelen af spillerne er ligesom du og jeg – folk der bare spiller engang imellem for hyggens skyld, og det er os, som spilleselskaberne lever godt af. Men der er altså også enkelte spillere, der kontinuerligt tapper spilleselskaberne for penge. Og det er ikke tilfældigt, at de bliver ved med at gøre det.

For når man gør det så godt, så man kan leve af det hver eneste måned, så må der jo være andet end held med i spillet. Og det er der bestemt også. Det hedder hårdt arbejde, og faktisk er der mange af de professionelle gamblere, der arbejder 8-12 timer om dagen på deres arbejde, som gambling jo er gået hen og blevet. De knokler – også selvom det måske ikke ser så hårdt ud, når de bare sidder foran deres computere det meste af tiden. Men tiden bliver altså ikke bare brugt på gak og løjer på Facebook. Den bliver udnyttet seriøst, og for mange er det uden tvivl et fuldtidsarbejde at kunne tjene gode penge på gambling.

Så hvis du vil tjene kassen på online gambling, så skal du først og fremmest glemme alt om held og lotto. Du skaber ikke en løbende indtægt ved at spille til højre og venstre, eller ved at købe en lottokupon hver lørdag. Først og fremmest skal du finde dig et felt, som du gerne vil bruge tid på, og som du gerne vil dykke ned i. For hvis du vil det seriøst, så skal du bruge rigtig mange timer om måneden på lige netop denne aktivitet. Så det er vigtigt, du finder noget, som du også synes er spændende.

Det kan være poker. Det kan være odds. Det kan være hestevæddeløb. Det er nok de tre ting, som de fleste professionelle gamblere bevæger sig indenfor. Sæt dig ned og beslut dig for, hvad du gerne vil bruge din tid på. Elsker du at spille poker i forvejen, så er det et oplagt valg. Er du helt hjemme i den islandske 2. division, så er odds måske noget for dig. Eller hvis du går til hestevæddeløb hver søndag i forvejen, så er det måske det, du skal kaste dig over.

Når du så har besluttet dig, så handler det bare om at læse alt, hvad du kan komme i nærheden af. Indenfor poker kan det være en rigtig god ide at finde andre, dygtigere spillere, som du kan følge og lære nogle gode råd af. Lær at analyser de forskellige hænder, modstanderne og selve spillet. Indenfor betting og odds handler det bare om at sætte sig godt og grundigt ind i en liga. Og kun en! Fokus, fokus, fokus. Så har du den største chance for at profitere på din nye hobby. Og indenfor hestevæddeløb findes der en masse eksperter, som du kan begynde at følge. De huserer især på nettet, hvor du kan prøve at kigge efter dem.