Der synes at være en sammenhæng mellem den bundsolide tilgang til livet og verden, der er så karakteristisk for den gruppe af jyder, der kærligt betegnes “Uldjyder” og så modus operandi for flertallet af de virksomheder, der har etableret sig i Herning / Ikast området. Det er i hvert fald tilfældet for Advokatfirmaet Bale, der har speciale i familieret og inkasso.

Hvem er Marianne Bale?

Nu tog vi jo afsæt i det sindelag, der er kendetegnet for de kære midtjyder, og her er Marianne Bale en fornem repræsentant for det bedste, området har at byde på. Født og vokset op i Ikast – og efter endt jurastudie på Aarhus Universitet hjem igen i en fart. Her arbejdede hun i 5 år hos advokatfirmaet DAHL i Herning. Du kan i øvrigt se mere om de meritter her: http://raadtilalt.dk/all-round-advokat-i-jylland.html

Dernæst kom hun til Midtfactoring som chef for deres inkassobureau, hvor hun ledte 16 medarbejdere – og skabte helt nye normer for professionel inkasso.

Der var dog ingen tvivl hos Marianne Bale – hun ville etablere sin egen advokatpraksis, og det gjorde hun. Der er en glimrende artikel om det her: Advokat Marianne Bale

Mere end blot inkasso og debitorstyring

Som nævnt i indledningen er det økonomiske ikke det eneste virkefelt for det effektive og succesfulde advokatfirma. For det private segment handler det blandt andet om:

  • Gifte/samlevendes retsforhold
  • Separation og skilsmisse
  • Sager omkring forældremyndighed, bopæl og samvær
  • Ægtepagter
  • Arv og testamenter
  • Dødsbobehandling og bodeling

Rent geografisk holder Marianne Bale sammen med sine medarbejdere til i Innovatorium, som du kan læse om her.