Allerede nu breder en meget klar tendens sig: Vi bruger i højere og højere grad internettet og vores relationer til at finde jobs. Netop internettet og vores relationer bindes sammen i det sociale og professionelle netværk LinkedIn, hvor du kan oprette en profil og linke dig sammen med kolleger og partnere.

LinkedIn adskiller sig som socialt netværk ved alene at være for det professionelle arbejdsliv. Er Facebook dit fritidsliv, er LinkedIn dit arbejdsliv. Her er formålet også klart: Skulle du en dag stå uden job, kan LinkedIn hjælpe dig med at finde et nyt. Og selv med et job er LinkedIn vejen frem til specialiserede jobtilbud fra headhuntere, der eftersøger netop dine kvalifikationer.

Med en LinkedIn workshop kan du lære at få mere ud af din profil på LinkedIn. Workshoppen handler om at optimere din profil til at blive fundet i flere søgninger blandt andet ved hjælp af en optimeret profiltekst og flere forbindelser, om at få dit CV og historie til at spille samt tips og tricks til generelt at blive meget mere synlig på LinkedIn. En workshop i brugen af det professionelle LinkedIn kan være vejen frem til drømmejobbet i fremtiden.

En LinkedIn workshop kan både være relevant for iværksætteren og virksomhedsejeren, men i lige så høj grad den fastansatte. Begge grupper kan få tilbud til drømmebeskæftigelsen ved at synliggøre sig for dem, der leder – hvordan synliggørelsen foregår får du konkret at vide på en LinkedIn workshop. Har du råd til at lade være, skulle du miste dit job eller passion i fremtiden?