Indholdsfortegnelse

Et kviklån kan defineres på flere forskellige måder, afhængigt af hvilken sammenhæng et kviklån søges i. Den oprindelige tanke med kviklån, er et lån som bliver udbetalt med det samme, hvor selve lånesummen er meget lille (100-6000,-) og man dernæst har pengene til rådighed i 1-2 måneder før de skal tilbagebetales.

Sikkerhed

Ved denne lånetype, skal der ikke stilles nogen form for sikkerhed for lånet – samtidig med at du vil modtage hurtigt svar omkring hvorvidt lånet er blevet godkendt efter du har ansøgt. Hele processen er opbygget så det går så hurtigt som muligt, hvilket navnet også giver udtryk for. Der er således dog også nogle ulemper ved denne type af lån, da man oftest skal betale meget høje renter for at optage det – selvom renterne er meget høje, så er det oftest ikke særlig store summer der er tale om, da løbetiden samt lånesummen er så minimal at det ikke er helt så voldsomt som det umiddelbart fremgår med en effektiv rente der sagtens kan runde 500%.

Quicklån

Du kan her finde de klassiske muligheder for at optage et quicklån, hvis du ikke har haft intention om at låne penge over så kort tid, som et kviklån reelt strækker sig over, så kan du benytte vores låneoversigt hvor de regulære lån er opsat – ved at benytte et af disse lån, så får du en længere løbetid såvel som større lånesum og lavere rente. Der er dog hele tiden omkostningsfaktoren, du skal have in’ mente. Hvis du optager et kviklån, så vil du trods den høje rente ikke have de samme udgifter som du finder ved et almindeligt forbrugslån – alene på baggrund af løbetid og lånesum, det kan derfor ikke betale sig at låne et større beløb og afdrage over længere tid, selvom det baseret på renteprocent og ÅOP måske ligner den billigste løsning.