Lad os slå én ting fast; Kviklån er populære i Danmark som aldrig før, og det er bestemt ikke uden grund. Har du akut brug for penge, uanset om det er weekend eller helligdag, eller om klokken er 2 om natten, så er et kviklån din eneste mulighed for udbetaling nu og her.

De fleste af os har hverken tid eller lyst til at skulle igennem bankernes langsommelige låneproces, som typisk tager flere dage og endda uger. Har du besluttet dig for at låne penge, så vil du gerne have pengene med det samme, og derfor optager de fleste låntagere et quicklån uden om banken.

Optag kviklån på 2 minutter

Når det gælder optagelse af kviklån på nettet, så er låneprocessen trimmet helt til og gjort så super enkel som muligt, så du faktisk kan optage et kviklån på 2 minutter. Fra du sætter dig med din computer, tablet eller smartphone, og til din låneansøgning er gennemført, går der ikke altså kun et par minutter.

Har du prøvet at låne penge gennem banken, vil du blive meget positivt overrasket over, hvor meget nemmere og hurtigere det er at låne penge online.

Sådan foregår låneprocessen:

  1. Vælg et lånebeløb: Du kan låne fra 100 kr. og helt op til 400.000 kr.
  2. Udfyld oplysninger: Typisk skal du udfylde oplysninger som mailadresse, telefonnummer, CPR-nummer og indtægt.
  3. Godkend med NemID: Afslut ansøgningen ved at bekræfte via dit NemID
  4. Vent 30 sekunder: Ved hjælp af NemID vil systemet kreditvurdere dig på få sekunder, og svaret popper op direkte på skærmen.
  5. Godkendt til kviklånet: Bliver du godkendt, vil pengene blive overført til din NemKonto inden for få timer.

Gratis og rentefrit kviklån

Som nævnt så er kviklån fantastisk populære, og det skyldes en lang række faktorer, herunder ikke mindst det faktum, at du kan optage kviklån gratis og rentefrit i en hel måned. Gratis og rentefri kviklån er noget, som vi danskere for alvor har taget til os, og der bliver optaget rigtig mange af slagsen hver dag.

Lån penge gratis var før internettets tid fuldstændig utænkeligt, men de nye moderne tider har gjort det til en realitet, så stort set alle låntagere kan få første lån gratis. Gratis kviklån har altså for alvor givet kviklån vind i sejlene, og hvem kan ikke have brug for at låne penge gratis i 30 dage helt uden renter og gebyrer?

Gratis kviklån gælder alle nye kunder, så derfor reklamerer ovenstående udbydere af kviklån med første lån gratis i 30 dage. Det vil med andre ord sige, at du låner eksempelvis 4.000 kr. i dag, og om 30 dage betaler du de 4.000 kr. tilbage - hverken mere eller mindre!

Lån uden renter og gebyrer i 30 dage

Et lån uden renter og gebyrer i en måned kan hjælpe dig ud af en eventuel krise, uden det altså kommer til at koste dig en krone. 30 dages rentefri og gratis lån tilbydes til alle fra 18 år, og lige pt. har vi en lang række udbydere i denne kviklån oversigt. I oversigten finder du famøse tilbud på de populære kviklån.

Lån penge gratis er altså et rigtig godt tilbud, og der er ikke noget at være nervøs eller bange for. Sørg dog for, at overholde betalingsfristen på de 30 dage, for ellers vil der blive tillagt renter og gebyrer, og kviklånet er dermed ikke længere gratis og rentefrit. Så optag kun et gratis kviklån, hvis du ved med sikkerhed, at du kan overholde fristen.

Kilde: Billige-kviklån.dk og Forbrugslån-billige.dk