Vi er en lille flok af mennesker, der har en ganske særlig tilknytning til hinanden – og som via den tilknytning gennem de sidste 15 år har skabt fantastiske udfordringer og geniale oplevelser for hinanden. I gruppen er der både mænd og kvinder, og vi er alle af næsten samme alder og gode sociale status. Det, vi gør, er, at vi årligt giver alle de andre i gruppen en udfordring. Og for to år siden var det Helges tur til at udfordre. Han sad med et skævt smil og sagde: “Lad os lave et band og lære at spille fed musik”. BUM! Det var det – og det er jo sådan, at vi skal tage udfordringen.

Musikken udviklede sig

Vi dannede selvfølgelig det band – med en række instrumenter og (næsten) smukke sangstemmer. Vi allierede os med en fætter til et af gruppens medlemmer – Thomas fra Danguitar, der så leverede musikinstrumenterne til yderst behagelige priser til os:

Der er også andre instrumenter, men dem havde medlemmerne allerede, så det behøvede vi ikke købe.

0094

Tre af medlemmerne udfører dansetrin, der passer til musikken, og de kan nok få folk til at kigge, når de går i gang med deres ganske indtagende og småsexede dans. Hvad mener du? Er de ikke bare frække?

Vi holdt fast i den udfordring – og gør det stadig. Vi mødes ca. hver anden uge, og så spiller vi ellers musik og danser i et par timer. Af en eller anden grund er der ikke nogen, der har ønsket at hyre os til at optræde endnu. Det undrer os lidt, når nu sådan nogen som Sussi og Leo, Kandis m.fl. kan tjene penge på deres musik – hvorfor kan vi så ikke?

Højttalere til Mies guitar?

Nå ja – der er lige det med Mies guitar. Hun klager over, at det er svært at høre hendes excellente spil og de sprøde toner, strengene på hendes guitar frembringer. Altså ville hun have en højtaler sat til guitaren. Vi måtte jo så forklare hende, at der altså også skal en forstærker til – man kan ikke bare lige tilslutte en højttaler direkte.

Det tog hun med et smil – og så købte hun en forstærker for sine egne penge. Højttalerne købte vi for gruppens budget.

Så er alle glade igen, og vi spiller af hjertens lyst. Og vi trives, gør vi!