De fleste kender nok til at mangle lidt penge. I dag hvor det ikke kun er pengeinstitutter der låner penge ud, men også finansieringsselskaber på nettet, er det blevet noget nemmere at låne. Stort set kan alle låne også dem der er registreret i RKI, det er dog lidt sværere, men muligt. De hurtige SMS lån er særdeles populære blandt unge mennesker, men har de overhovedet råd til disse lån.

Det er jo kun et lille lån på 2.000,- kr man har lånt, så de fleste vil nok sige ja til at de har råd, ihvertfald indtil lånet skal betales tilbage. For hvem tænker lige på at der er en ekstrem høj rente på beløbet. Afhængig af hvor lånet er optaget kan renten kan være på 1000%.

Lånets løbetid er kun 30 dage og så skal du betale 2.200,- kr tilbage, kan du undvære det i din økonomi. Så inden du farer til mobiltelefonen for at låne til weekendens fest, så tænk en måned frem i din økonomi.

Krav for at optage et SMS lån

Når man står og mangler en lille smule penge sidst på måneden enten fordi lønnen er forsinket eller der bare er et super godt tilbud man ikke kan sige nej til, så er der rart at have mulighed for at få et lille SMS lån på ganske kort tid. Man før man kan blive godkendt til denne type lån er der nogle krav man skal opfylde. Ikke alle finansieringsselskaber har samme krav, oplysninger herunder er generelt.

Alderen for at få et lån varierer mellem 18 – 21 år, enkelte tilbyder at man kan få lån som 18 årig. De undersøger din kreditværdighed ved hjælp af dit CPR-nummer og er du registreret i RKI. Eller anden debitor register som dårlig betaler, er dine chancer for at få et SMS lån meget små. Men du har dog stadig mulighed for at få et lille lån hos enkelte finansieringsselskaber der tilbyder lån selvom du er RKI registreret.

Du skal have en fast månedlig indtægt efter skat på minimum 5.000,- kr, hvis indtægten kommer fra SU eller offentlig støtte får du afslag på lånet. Telefonen skal være registreret i dit navn og din adresse. Du skal have egen e-mail, din pinkode til lånet får du oplyst her. Du kan ikke låne uden NEM-ID og lønseddel og en dansk bankkonto.