Vi elsker gode tilbud her på redaktionen, og et godt tilbud behøver ikke altid at have noget med størrelsen på prisen at gøre. Det kan også være et unikt produkt – og endda i nogle tilfælde et unikt produkt kombineret med en god garanti. Og netop det er tilfældet med det “produkt”, vi har set nærmere på i dag: Hastighedsoptimering med garanti, der udbydes af firmaet KTJ-Media, som jo ejes af den navnkundige hastighedsekspert Kim Tetzlaff, hvis private hjemmeside kan findes her: http://kim-tetzlaff.dk/

Garantier – er de noget værd?

Ikke altid – men den garanti, som KTJ-Media udsteder her, er faktisk en hel del værd. Den går nemlig ud på, at såfremt den aftalte loadhastighed ikke opnås, er der ingen betaling. Så enkelt og effektivt kan en garanti faktisk være, og det er lige noget, vi kan lide. Ikke noget med en stribe forbehold og en masse med småt.

Men hvorfor overhovedet optimere hastigheden?

Nu om dage har de fleste jo bredbåndsforbindelser, og selv på mobiltelefoner går det hurtigt. Det er et af de argumenter, der ofte høres for ikke at gå så meget op i loadtider – og intet kunne være mere forkert! Alle undersøgelser viser entydigt, at netop den tid, det tager at indlæse en hjemmeside, har stor og afgørende betydning for, hvor glade gæsterne på siden er. Og er den for langsom, smutter de igen – uden at købe noget.

I forhold til søgemaskinernes vurdering af en hjemmeside – og dermed for hvor den placeres på en søgning, har hastigheden også meget stor betydning. Og enhver webkøbmand ved, at selv en lille forbedring i placeringer kan betyde store stigninger i salget. Derfor er en effektiv og professionel hastighedsoptimering yderst væsentlig for det, der kaldes for SEO – som på dansk betegnes søgemaskineoptimering. Og netop det med hastigheden bakkes op af en af de mest erfarne i SEO i Danmark – Thomas fra Concept Interest – der i øvrigt selv hyppiogt henviser kunder til netop KTJ-MEdia og Kim Tetzlaff.