Ja, det gør – og hvis nogen siger noget andet, er det blot for at please deres mand eller kæreste. Jeg ved, at mange siger, det ikke betyder noget, men det gør det altså for mig. Det betyder faktisk så meget, at det for mig kan være en dealbreaker. Og her kommer så en historie fra det virkelige liv:

Jeg har i mange år ikke været særligt seksuelt aktiv. Det er meget trist. Det er der personlige forklaringer på, som jeg ikke vil komme ind på, men det endte desværre med en skilsmisse.

Her i mit “nye liv” er sex en meget vigtig del af min evaluering af et forhold. Der er selvfølgelig mange andre faktorer, såsom at vi har det godt sammen, vi kan gøre ting sammen, loyalitet og alt sådan noget. For mig er en mand meget attraktiv, hvis han er intelligent og har humor.

Hvor kommer det med størrelsen så ind? Ja, ser du. Nu beder jeg normalt ikke, men her er det, at jeg beder om, at den her fantastiske fyr er godt udstyret. Er han ikke det, synker mit hjerte en hel del. Du kan kalde det overfladisk, men det betyder altså en hel del for mig.

For nyligt mødte jeg en meget meget sød og respektfuld fyr, som godt kunne være noget for mig. Vi har ikke været i seng sammen endnu, men vi har gjort lidt andet. Og jeg er bange for, at der ikke er gevinst i den afdeling for mig desværre. Hvad gør man så, når fyren er så sød, at du vil have ham alligevel?

Than – jeg tænkte på at kigge på sexlegetøj til kvinder? Hvis han da er ok med at bruge en dildo, når han ikke kan tilfredsstille mig på den måde? Det kan jo være en kombination, hvor vi veksler mellem vi elsker, og han bruger dildoen til at tilfredsstille mig med – måske en del af opvarmningen. Suk ja – det er jo bestemt ikke det samme. Det må prøves, og ellers må jeg jo videre til den næste. Har du erfaringer med en fyr med en mindre penis? Og hvad gør du? Skal han eventuelt bruge en strap-on som disse: