Spar turen i banken: Sorter efter de kriterier, der passer dig, ansøg gratis om et banklån og hav penge på kontoen i morgen! Renten på online banklån er historisk lav og starter fra bare 3,9%. Ansøg nu og få svar med det samme! Hvad er et banklån, er der måske mange, der tænker? Et banklån er, som der ligger i ordet, et lån i banken, hvilket kan være et billigt banklån online eller lån i en fysisk bank. Der kan være flere årsager til, hvorfor man ønsker at optage et lån.

Nogen vælger f.eks. et lån for at kunne finansiere de 20% af købssummen på deres bolig, andre optager banklånet for at få mere luft i økonomien. Og så er der de, som optager et lån, så de kan udleve deres drømme om at komme på en eksotisk rejse, eller generelt bare gøre det, som de længe har gået og drømt for at nyde livet og få mere velvære. Ovenover kan du finde de billigste banklån online.

Billigt banklån online eller i banken

Overordnet kan man sige, at der findes 2 typer banklån, du kan optage; Billigt banklån online eller traditionelt lån i den fysiske bank. Vi vil ikke komme så meget ind over de traditionelle lån. Det er alt for individuelt, hvad det koster at låne, og hvor meget man kan låne, men sådan er det ikke med billige banklån online.

Netbanker skelner ikke mellem rig og fattig og ung eller gammel på samme måde som de traditionelle banker. For dem er vi alle lige, så derfor kan vi alle få et billigt lån online uden sikkerhed. Lån uden sikkerhed kan slet ikke komme på tale i de fysiske banker. De vil have sikkerhed, i form af pant, i enten din bil, båd, scooter eller hvad du nu har af værdi. Har du intet af værdi, så skal du slet ikke regne med, at de vil yde dig et lån.

Omvendt er det altså med netbankerne, som ikke kræver nogen form for sikkerhed for deres udlån. Du kan altså sidde i en lejebolig og ikke eje noget af værdi, men stadigvæk kan du få dig det billigste lån med lav rente. De billigste lån, når man tager det faktum med, at du kan låne uden sikkerhed, kan altså meget vel være online banklån. Og sådan er det stort set med alle online aktiviteter – det er bare billigere på nettet! Lad os se nærmere på banklån renten:

Banklån rente

Renten er oftest variabel og svinger meget fra bank til bank. Renten på online lån ligger fra 4,94% og opefter. Du skal dog ikke kigge for meget på renten, men nærmere ÅOP. ÅOP er de samlede omkostninger i procent, altså rente og stiftelsesomkosninger mv., og jo kortere løbetid jo højere ÅOP. Slip for besvær: Få flere tilbud på lån på én gang - helt GRATIS. Klik her!

Se vores banklån beregner her: Hvis vi kigger på et låneeksempel, hvor vi tager udgangspunkt i et lånebeløb på 90.000 kr. over 6 år, så viser banklån beregneren følgende: Lånebeløb: 90.000 kr. Løbetid: 6 år Månedlig ydelse: 1.489 kr. Debitorrente: 4,94% ÅOP: 5,57% Samlede kreditomkostninger: 15.681 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 105.681 kr.

Hvad koster et banklån i en fysisk bank, eller hvad renten er på et banklån i en fysisk bank, det kan være svært at svare på, da det bl.a. afhænger af dit forhold til banken, altså hvor god en kunde, du er. Dit forhold og hvor god en bankkunde du er, behøver du heldigvis slet ikke at bekymre dig om ved online lån. Online er vi alle lige!

Kilde: Penge-lån.nu og Kviklån-info.dk