Mange oplever, at det ofte kan være utroligt stressende at handle ind i byen. Der er mange mennesker, lange køer, utrolig meget larm, irriterende gadesælgere og en masse andre irriterende faktorer. Når man køber modetøj online, er det nemt og bekvemt, at finde tøj der passer til én. De fleste butikker med modetøj online deler deres tøj op i både mærker og kategorier, og det er derfor meget nemmere (og hurtigere) at finde lige netop det man søger efter.

Tilfredsheden i de fleste tøjbutikker i byen er ved at nå et minimum, når det kommer til kundeservice. Du skal virkelig ind i nogle luksusbutikker, for blot at regne med et serviceniveau der er til at holde ud.

Butikker med modetøj online kender dig bedre end ekspedienten i butikken

Flere offline butikker begynder, at gøre brug af medlemskabs-services, som bl.a. giver dem mulighed for at give dig personlige tilbud osv. via mail.. Men du skal stadigvæk op af stolen og ind til butikken.

Når man køber modetøj online, er det mere reglen end undtagelsen, at webshoppen tracker hvor på siden du er, hvilke stykker tøj du kigger på osv. Denne metode deler virkelig mængden, fordi der er nogen der mener de bliver overvåget af butikken – Men prøv lige at tænk over det; Hver gang du bruger dit medlemskort i en fysisk butik, kan du være lige så sikker på, at de tracker hvad du har købt. Medlemsklubberne gør butikkerne klogere på hvad de skal sælge i butikken, og hvad for noget tøj du kan lide, så hvorfor ikke tage imod disse tilbud?

For hver gang du handler på nettet, vil butikken blive klogere på hvem du er, og hele tiden vise mere relevante produkter til dig, så du ikke skal bruge din tid på netop dette. At finde netop dét stykke tøj du leder efter, er også én af de ting der kan være utroligt irriterende at gå rundt at kigge efter i offline butikker.