Et af de nyeste og mest populære artikler på markedet for sexlegetøj til mænd er den såkaldte Fleshlight – et fantastisk ordspil på de engelske ord for hud (flesh) og lommelygte (flashlight). Lommelygte, tænker du? Det er nemlig rigtigt. Fleshligkt er et stykke sexlegetøj til mænd der er udformet så det ligner en lommelygte. Funktionen er dog en noget anden.

Almindeligt sexlegetøj til mændene
Vi er mere specifikt ovre i kategorien af onaniprodukter til mænd – nok den type af sexlegetøj til ham, der sælges mest af i dag. Fleshlight er udenpå en lommelygtelignende genstand, men indvendigt en meget naturtro kunstig vagina, der ifølge dem der har prøvet den, skulle føles så tæt på den ægte vare som muligt. At den er camoufleret som en lommelygte, så man diskret kan have den med sig er rimelig genialt fundet på må vi indrømme.

Men Fleshlight er meget mere end det. De har været så smarte at videreudvikle på produktet, så det ikke kun er standardmodellen man kan købe. Der findes for eksempel varianterne Original Mouth og Original Butt, hvis navne vist udmærket beskriver hvad det er de skal forsøge at gengive. Man kan vist roligt sige at der findes en Fleshlight for enhver smag.

Træning giver resultater
Men det går endnu videre. Firmaet bag Fleshlight påstår også at arbejde for at afhjælpe mænds seksuelle problemer. Ét af deres slogans er ”practice makes perfect” og de har netop lanceret modellen Stamina Training Unit – eller STU i kort form. Producenten hævder at man ved at træne med en STU kan træne sig op til større udholdenhed og dermed overkommet ét af de største mandlige sex problemer: nemlig manglende udholdenhed – og dermed forbedre ens sexliv i høj grad. Vi har ikke prøvet den, men kæmper du med den slags udfordringer, var det måske et forsøg værd.

Er du blevet nysgerrig på at prøve en af de smarte nye ”lommelygter”, så finder du dem i alle velassorterede sexbutikker enten ude i byen eller online. Vælger du en webshop på nettet får du samtidig diskretionen med, da disse altid sender deres pakker i anonyme kasser uden afslørende afsender, og du kan sidde alene derhjemme i ro og mag og bestille.

Synes du at en Fleshlight er enten for dyr eller lige en tand for avanceret for dig, så er der også mere simple onaniprodukter til mænd, som for eksempel de simple sleeves, der er gummihylstre med indvendig friktion. Disse fås også ét af ovennævnte steder.